31 Aug 2012, 11:28am
Journal
by

leave a comment

Er dine guldsmykker ægte?

Det meste af det guld smykker har hallmark stempling knyttet til dem, at underrette forbrugeren Vedrørende karat vægten af ​​det. Dette skyldes, at prisen er baseret på antallet af karat associeret med guld. Tilstedeværelsen af ​​kendetegnende symbol er på en måde en slags forsikring der viser, at smykker ikke er ægte. Men det betyder ikke, at der ikke af Hallmark betyder, at det er ægte.

guldsmykker

Den eneste måde at forstå, om dit guld smykker er ægte eller falsk, er at tage det samme for en velrenommeret guldsmed og finde ud af, om legeringen indeholder rent guld eller ej. Hvis du gerne vil finde ud af, om guld smykker er falsk eller ægte makesure at følge nogle af disse tricks for at være sikker på om den samme.

Prøv at oprette en lys ridse på smykker ved hjælp af en lille fil. Denne stedet skal plukkes, således at bunden er ikke mærke variabel Når du bærer smykker. Gør brug af en pipette og anvende meget lille mængde salpetersyre på det sted, hvor du har lavet bunden. Hvis der ikke sker noget, så kan du være sikker på at dette smykke indeholder ægte guld. I tilfælde af at du observerede grøn farve, så det er muligt, at de smykker har en vis form for uædle metaller eller har været forgyldt.

Hvis stoffet har en mælkeagtig slags stof siver ud på anvendelse af salpetersyre derefter smykker er sandsynligvis placeret guld på sterling sølv. Du kan prøve overpris Anvendelse af en slags flydende fundament i et lille område på din arm. Denne del skal så være lagdelt i en pæn mannerless med pulver makeup. Så sørg for at gnide dit guld smykker mod denne plet på din arm. Hvis du ser et land, så er det mest sandsynligt guld smykker og ikke en falsk en.

En anden metode er at droppe smykker i en kande der er blevet fuldstændig fyldt med vand. Da guld er et tungmetal, det synker ind i kanden. Det er dybest set et godt tegn, da det fremhæver muligheden for, at smykker er fremstillet af ægte guld.

I tilfælde af brik flyder så du kan være sikker på at det er fake. Men disse dage certainement legeringer er kede af, at tilbyde lignende form for tyngde til smykker. Derfor er denne test er ikke et fuldstændigt bevis ene med hensyn til den type metal i Distressed oprettelsen af ​​smykker.

Den bedste måde at finde ud af, om dit guld smykker er ægte eller falsk, er at henvende sig til en velrenommeret smykker forhandler. De er udstyret med en række af test udstyr Det kan moonrise registrere, om det stykke af guld er ægte eller falsk. I certainement Store, kan de opkræve dig en vis mængde penge til at udføre disse test, men den endelige rapport givet til dig vil være fuld bevis dermed tilbyde dig med ro i sindet uforudsete udgifter. Desværre er der ikke sådan metode, der giver dig mulighed for at se på smykker og besvare Uanset om det er ægte eller falsk.

Guldsmykker – historie

Leave a Reply

 

site by bcz