22 May 2012, 4:53pm
Journal
by

leave a comment

Salg af guld – København

Leder du efter guld købere til at sælge dit guld i København?

Du kan have brudt smykker, dental guld eller andet skrot guld, som du ikke længere har brug for. Så kan det være værd at sælge dit guld til en god pris og tjene nogle ekstra penge. Gold priserne er i øjeblikket meget høj, hvilket betyder, at det er et perfekt tidspunkt at sælge skrot guld. Men det kan være svært at afgøre, hvilke guld køberne til at vælge – du ønsker, at hele processen skal være hurtig og bekvem, og også få en høj pris og god service!

Hvis du bor i København, kan det være at du har været på udkig efter guld købere du kan sælge guld til i København. Men i dag, er det faktisk oftest nemmest at sælge guld online. Når du sælger din guld online du behøver ikke kigge efter guldhandel butikker – du bestiller bare en guld kit, som er sendt til dit hjem. Uanset om du bor i vores hovedstad eller landet, kan du bestille en gratis, forsikrede kit fra Brevguld.

Hvis du vil vide mere om salg af guld i København, blot gå til Brevgulds hjemmeside.

Hvorfor Brevguld?

  • Da vi kun købe guld online, har vi lavere omkostninger end guld købere i smykkebutikker. Det betyder, at vi kan betale for forsendelse, forsikring, og analyse af dit guld, så hele processen er helt gratis for dig. Vi vil også betale for forsikring, hvis du gerne vil have dit guld tilbage ved vores 100% tilfredshed eller guld-tilbage-garanti.
  • Brevguld er hurtig nem, og sikkert. Dit guld kit er forsikret for op til 4800 kroner og sendt til en anonym modtager. Kuverten er polstret, og der synes ikke at der er guld i det. Vi har også en høj sikkerhed på vores laboratorium, som er bemandet af sikkerhedspersonalet.
  • Store mængder af guld købes og sælges internationalt hver dag, så prisen på guld er meget flygtigt. Guld-priserne kan svinge meget på bare én dag. Det er vigtigt for Brevguld at vores kunder får deres betaling baseret på den aktuelle markedspris, derfor bruger vi et system, der opdaterer guldpris flere gange dagligt.
  • Når du sender dit guld til os, kan du spore det på vores hjemmeside. Alt du behøver er dit ordrenummer og postnummer. Vi har også en professionel og vidende kundeservice, som du kan ringe til, hvis du har spørgsmål om din ordre.

 

Leave a Reply

 
 

site by bcz