25 Sep 2012, 10:54am
Journal
by

leave a comment

Berømde guldsmykker

Det er sikkert at sige, at de fleste af os ikke har noget imod at være ejer af en særlig stor diamant, eller berømte stykke af guld smykker, berømt for sin vægt værd og håndværk. Så hvem er de heldige mennesker, der ejer nogle af verdens mest berømte smykker og hvorfor er disse poster så kendt?

1. Heart of the Ocean

Muligvis en af ​​de mest berømte og berygtede halskæder i verden, dette smykke blevet internationalt kendt, efter at den dukkede op i filmen “Titanic”. Oprindeligt baseret på Hope Diamond halskæden har en ekstremt stor hjerteformet safir omgivet af en diamant ramme og diamant halskæde. Selv om den “Heart of the Ocean ‘er et smykke, der er meget berømt bør vi huske på, at dette faktisk er en fiktiv vare opfinde fra nogle historiske kontekst og anvendes inden Titanic dokumentarfilm og film. Diamanten, som den er baseret på, Hope Diamond er lige så, hvis ikke mere interessant og indhyllet i mystik end Heart of the Ocean.

2. Hope Diamond

Den Hope Diamond er en dyb blå 45 karat diamant vejer over ni gram. I øjeblikket har til huse i en Washington Museum diamant er berømt for angiveligt at blive forbandet og bringe uheld til sine talrige ejere. Hope Diamond siges at være stjålet fra øjet af en religiøs statue og menes at have været meget større, oprindeligt, men på grund af nødvendigheden af ​​at smugle diamant på tværs af flere lande blev det omlægges, mister noget af sin enorme størrelse. Så som du kan se er det ofte ikke kun skønhed eller størrelsen af ​​et smykke, der gør det interessant, men historien og historien bag værket.

3. Indiskt guld

Indien er kendt for ikke kun én bestemt stykke af guld smykker, men for sin produktion af betagende og fængslende guldsmykker, de sælger guld elementer såsom armbånd og ringe rundt om i verden. Ofte lavet i 22 karat guld, kun 2 karat mindre end rent guld, 22 karat guld er ofte den reneste form, der anvendes til fremstilling af smykker og er kendt for sin lidt gul nuance.

4. Britiske kronjuvelerne

Store andele af kronjuvelerne er lavet af guld og ædelsten og opbevares på The Tower of London, efter de blev stjålet fra Westminster Abbey. De holdes i Jewel House og beskyttet af bevæbnede vagter på alle tidspunkter.

Det er altid interessant at opleve historien omkring antikke smykker og som du kan se af eksemplerne ovenfor du ofte vil finde, at de er indhyllet i mystik og har en farverig historie. Så hvorfor ikke tage et kig lidt tættere på, hvad du kan have en gang opfattes som skrot guld eller eventuelt gennem nogle forskning og grave du måske opdage, at du er ejer af en lang mistet levn og kunne få nogle kontanter for guld, du har tidligere troede var værdiløs.

Leave a Reply

 

site by bcz